קונדיטוריה ללא גלוטן
אודותינו 
 
קונדיטוריה תאנה הוקמה ע"י הקונדיטורית איריס לשם, בוגרת "אסטלה - כיתת אומן לקונדיטוריה" ובעלת נסיון בעבודה בקונדיטורית לה-סנטרל, קונדיטוריה בעלת מסורת של אפייה צרפתית מהמובילות בארץ, ואחותה חגית קופמן, אם לבן עם צליאק מזה 13 שנים.
הקונדיטוריה הוקמה תוך שילוב האהבה לאפייה משובחת מצד אחד והכרת הצורך של אוכלוסיית הצליאק ההולכת וגדלה במוצרים איכותיים ללא גלוטן מצד שני.
קונדיטוריה תאנה היא כולה נטולת גלוטן, תוך הקפדה על חומרי גלם משובחים נטולי גלוטן, סביבת יצור נקייה ללא סכנה לזיהום משני, ואריזות סגורות לאבטחת נקיון המוצר.
בין מוצרינו מבחר גדול של עוגות, עוגיות, קישים ופאיים.

בהקמת הקונדיטוריה הנחו אותנו מספר עקרונות יסוד:
• מוצרים נטולי גלוטן צריכים ויכולים להתחרות במוצרים אחרים הן מבחינת הטעם והמראה והן מבחינת המחיר.
• כדי לייצר מוצרים נטולי גלוטן ללא זיהום משני יש צורך בסביבת עבודה המיועדת אך ורק לצורך זה.
• על חומרי הגלם להיות באיכות משובחת ונטולי גלוטן ללא צל של ספק.

כל המוצרים הינם כשרים חלבי בהשגחת הרבנות הראשית רעננה ובד"ץ חתם סופר פתח תקוה.
קיש תרד הינו כשר בהשגחת רבנות רעננה בלבד.

לקונדיטוריה רשיון יצרן, תקן ISO9001 ותקן בינלאומי HACCP .
הקונדיטוריה הינה אחד משני היצרנים הייעודים היחידים בארץ למוצרים ללא גלוטן העומדים בדרישות לתנאי יצור נאותים (GMP).

אתם מוזמנים ליהנות ממוצרינו וליצור עימנו קשר בכל שאלה והערה.
 
כל הזכויות שמורות 2007 | צילום : שרית טל |